Peddle Thorp Logo

Grant Thornton Offices

The public interface areas were designed to express simple and understated yet warm environments.

  • Client Grant Thornton
  • Type Fit Out
  • Location Brisbane, Queensland
  • Industry Commercial
  • Completion 2002

The public interface areas were designed to express simple and understated yet warm environments. Rich carpets and furniture with classic lines in the conference rooms and reception convey a timeless and welcoming quality and are coupled with lighting and data facilities for multi functional activities.

A subtle finishes scheme was implemented throughout with occasional use of strong feature colours as well as classic timbers and contemporary lighting.

A mixture of office and open plan desking environment was implemented throughout Grant Thornton. Lining the perimeter windows on only half the floors with partner’s offices allows natural light to filter through to the internal managers offices and open plan workstations on the remaining floor spaces.